Хотел Премиер – Велико Търново

admin
0 коментар
Хотел Премиер в град Велико Търново

Старопрестолният Търновград винаги впечатлява и омайва своят гост, независимо дали идва за първи или пореден път. Тук се намира и четири звезден хотел „Премиер“. Сам по себе си той е разположен в красива сграда, с уникална архитектура, панорама и интериор, в същността на сърцето на града и на тихо и спокойно място. Чрез качество на обслужване, ведра обстановка, стандарти и атмосферата, хотелът се превръща в приятно място за всякакви почивки, оздравителни процедури, бизнес мероприятия и разкрасяващи процедури.

Настаняването в хотела става в няколко апартамента, спални и стаи. Всички оборудвани по най-високи стандарти. Предлагат се и помещения за настаняване на инвалиди. Някои от местата за настаняване имат изгледи към старо Търново и крепостта „Царевец“.

Хотелът разполага с гараж паркинг от две нива. Към него има елитен ресторант и идеален интериор изпълнен с много лукс и вкус. Ястията, които се сервират са специалитети на национална, световна и европейска кухня, а отбраните напитки допринасят за настроението на посетителите.

Хотел “Премиер” предлага още кетъринг, конферентни зали, спа център и много други екстри, удобства услуги за своите клиенти.

  • Хотел Премиер
  • ул. Сава Пенев 1
  • 062 615555

You may also like

error: Content is protected !!