Как да изберете бански, според формите на тялото

За красота, женственост и сексапил, няма почивен ден. И ето сега в най-горещия летен сезон дамите имат възможност, повече от всякога да се представят по бански на плажа.

За да изразите по блестящ начин усета и вкуса си към облеклата: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/секси-червена-рокля-102452 е добре да съчетаете банският така, че не само да ви представи като модерна визия, но и да прикрие недостатъците. Последното, не заради друго, а да си кажем, честно малко от нас имат „съвършени тела“, но това не е болка за умиране, особено щом модата и модните стилисти всяка година предлагат такова изобилие от облекла, та дори бански тоалети.

С идеята да сме максимално полезни за всяка себеуважаваща се лейди се спряхме и на мненията на психолози, дизайнери и хора работещи в модния бранш, а те казват:

  1. Когато банският не е по мярка на жената, той оказва силно влияние на самочувствието й. Това я представя повече отколкото неправилно избраната дреха.
  2. При едър бюст, банският трябва да е с две стабилни презрамки, като на сутиен, в по-тъмни цветове и банели, които да придържат атрибутите стегнато. Забравете за десените, които привличат вниманието и правят бюста още по-голям.
  3. Закръгленият ханш обича бански с тъмни части. Подобно на: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/нова-визия-с-поли-с-висока-талия. Черните нюанси са най-елегантни и издължават визията. С помощта на късо парео може да прикриете някоя и друга част, която не харесвате или поне не искате да бъде заглеждана.
  4. Ако имате сладко коремче, то банският тоалет трябва да е цял. Има много модели, които са силно изрязани в ханша, а на коремчето загадъчно прикриват недостатъка. С такъв тоалет на плажа, няма да се притеснявате излишно.
  5. Малките гърди в банския могат да са безупречни, колкото и да не ви се вярва. Не страдайте от това, че гърдите са стегнати и малки, но добре оформени. Знаете ли колко жени мечтаят за такива, особено в горещините. Изберете бански с триъгълни и твърди чашки. Банският тоалет може да е с много детайли, така ще подчертае и наблегне на силните ви страни, например секси извивки в талията, пищно и стегнато дупе и т.н.
  6. Когато сте миньонче, изберете бански с по-изрязано долнище. Забравете за боксерите, защото те скъсяват още по-осезаемо краката. Бански тип прашки или бикини пасват идеално на такова телосложение. Наред с това избягвайте прекалените шарки, които са разположени в хоризонтален ред. Последните правят тялото още по-ниско.